Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ondernemen in Frankrijk, Verenigde Staten of Denemarken? Het buitenland biedt makers uit de creatieve industrie veel kansen. Waarom kies je voor een bepaald land? Hoe positioneer je je vervolgens in het (inter)nationale speelveld? En hoe bouw je een waardevol internationaal netwerk op waar mooie opdrachten uitkomen?

De International Clinic Lecture van Het Nieuwe Instituut staat op woensdagavond 12 februari 2020 in het teken van cultureel ondernemerschap in een internationale context. In samenwerking met Cultuur+Ondernemen presenteren wij een avondvullend programma met bijdragen van verschillende experts uit het werkveld en delen makers uit de creatieve industrie hun ervaringen.

Programma

Het volledige programma en de sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

International Clinic Lecture

De International Clinic Lecture is een tweejaarlijks programma met lezingen door praktijkdeskundigen over thema's als financieringsmogelijkheden voor design projecten, creatief ondernemerschap en internationale samenwerkingsverbanden. In samenwerking met de experts op het gebied van de creatieve industrie informeren wij u graag over internationaal zakendoen.

datum
12/02/2020
tijd
19:00 – 21:00
taal
Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis, registreren verplicht