Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Waar vind ik partners voor mijn internationale project? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat moet ik weten over die artist-in-residency waar ik belangstelling voor heb? Heb je plannen om je werkpraktijk een internationale doorstart te geven? En kan je daar de nodige tips voor gebruiken? Kom dan op maandag 22 oktober tijdens de Dutch Design Week naar het Inloopspreekuur van Het Nieuwe Instituut, DutchCulture en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie!

Tijdens de International Clinic gaan onze adviseurs graag in gesprek over de wereldwijde mogelijkheden of juist de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen. Maxime Zeef en Sophie Logothetis van DutchCulture zijn aanwezig voor vragen over het Europese subsidieprogramma voor de culturele sector. Lotte Geeven vertelt je alles over die artist-in-residency waar je belangstelling voor hebt en Roxanne Minten en Andrea Kristic van het Stimuleringsfonds maken je wegwijs in de deelregeling internationalisering. Ook is Willemijn Brakenhoff van Het Nieuwe Instituut aanwezig voor vragen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur. 

Nieuwsgierig? Of wil je graag in gesprek met een van onze experts over jouw plannen? Bezoek ons tijdens de Dutch Design Week op maandag 22 oktober 2018.

Datum: 22 oktober 2018 (deadline 18 oktober)
Tijd: 13:30 - 18:00
Locatie: Dutch Design Week, het Veem, 3e verdieping
Taal: Nederlands en Engels

Hoe werkt het?

N.B. inschrijvingen voor het spreekuur op 22 oktober zijn gesloten. Schrijf je in voor de aankomende spreekuren op 1 november en 6 december bij Het Nieuwe Instituut.

Schrijf je via het inschrijfformulier (inschrijvingen zijn nu gesloten) in voor jouw persoonlijke adviesgesprek met een van onze adviseurs. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, horen we graag in grove lijnen wat jouw vraag is en in welk adviesthema je geïnteresseerd bent. Aan de hand van de beschikbaarheid van onze adviseurs plannen we een afspraak met je in. We informeren iedereen persoonlijk over het tijdstip waarop je wordt ingepland. 

Let op: Jouw inschrijving voor de International Clinic geeft geen toegang tot de Dutch Design Week. Je dient in het bezit te zijn van een geldig ticket.

datum
22/10/2018
tijd
13:30 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Dutch Design Week
Het Veem, 3e verdieping
Torenallee 86-02
5617 BD Eindhoven

 

Heb je interesse, maar kun je niet naar Eindhoven komen?

Iedere eerste donderdag van de maand vindt de International Clinic plaats bij Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

  • 1 november 2018 van 16.30 - 18.00 uur in Het Nieuwe Café te Rotterdam
  • 6 december 2018 van 16.30 - 18.00 uur in Het Nieuwe Café te Rotterdam

Meer informatie over thema's en inschrijven voor aankomende spreekuren vind je hier.