Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

The Common Inn nodigt makers en denkers uit om hun werk te exposeren of uit te voeren binnen een programma van activiteiten die gezamenlijk het begrip talent onderzoeken. 

In The Common Inn zullen verschillende gasten, onder wie recent afgestudeerden, laatbloeiers, beleidsmakers, scouts en bezoekers binnen toegewezen tijdslots binge-watchen of binge-deelnemen aan een getimede uitzending.

Over The Common Inn

The Comonn Inn is een programma met presentaties van werk, performances en andere activiteiten, en komt voort uit een reeks open calls. Het evenement is bedoeld voor ontwerpers, kunstenaars, educators, onderzoekers, curatoren, fotografen, en andere makers en denkers, met het doel om samen te komen en hun werk te tonen en te delen. 

Het event vindt plaats in Gallery 1 van Het Nieuwe Instituut en wordt uitgevoerd door alle deelnemers aan de Open Calls, genodigden, Het Nieuwe Instituut, en curatoren en scenografen Simon Becks en Jules van den Langenberg.

Deelnemen

Vanaf 20 februari tot en met 18 maart 2019 23:59 CET kun je een voorstel insturen voor een werk, activiteit of andere bijdrage naar common-inn@hetnieuweinstituut.nl. Zorg ervoor dat je voorstel het volgende bevat*: 

  • Naam van de individu of groep
  • Type bijdrage: tentoongesteld werk / performance / lezing / prototype display / filmvertoning / anders: vul hier je eigen type in.
  • Een afbeelding en een korte omschrijvende tekst van het project (max 300 woorden)
  • Een beschrijving van je project voor de pers en publicatie (max 100 woorden)
  • Het gewenste aantal minuten om het voorstel uit te voeren en een voorkeur voor een tijdslot in de ochtend, middag of avond.

* Het programma en de aankondigingen zijn publieke aangelegenheden, daarom stem je er, met het insturen van je voorstel, mee in dat de persinformatie zowel online als in print wordt gepubliceerd. 

Let op: Het werk moet door een gang en door deuren van 180 x 248 cm. vervoerd kunnen worden. Elektriciteit is op aanvraag beschikbaar, maar zorg ervoor dat je alle benodigdheden voor installatie en presentatie zelf meeneemt.

Selectieprocedure 

In eerste instantie worden alle voorstellen geaccepteerd. De curatoren van het evenement zullen in maart contact met je opnemen over welke ruimte en hoeveel tijd jouw project toegewezen heeft gekregen. Houd er rekening mee dat ook statisch werk een tijdslot krijgt. Vanwege de scenografie en het gehele schema van bijdragen, kan een aanpassing in tijd of inhoud nodig zijn.

Na het verzenden van je voorstel en het ontvangen van een bevestigingse-mail van The Common Inn wordt je registratie definitief. Om je te kunnen voorzien van een tijdslot, registratie van je werk op locatie en eten en drinken gedurende de dag wordt een toegangsprijs van € 15,- per persoon gerekend. Dit bedrag wordt in rekening gebracht nadat je deelname bevestigd is.