Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Creative Holland Live #3: Bestemming Buitenland

Tijdens een “on stage” gesprek geven een aantal van de samenwerkende partijen uit Creative Holland tips & tricks, en zullen ervaringdeskundigen en ontwerpers hun buitenlandervaringen delen. Verder praten met tafelgasten Kyra Roest van de ‘Embassy of Creativity’ over de beurs Cannes Lions, en met Carina Weijma, die als business developer van Creative Holland Duitsland aan het veroveren is (je kan aanhaken!) met het ‘City of Things’ programma. Gea Hemming van de Rijksdienst voor Ondernemers (RVO) en Youssef Louakili, directeur Media en Creatieve Industrie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap laten zien wat de overheid in petto heeft om de culturele en creatieve sector ook post-corona internationaal weer op de kaart te zetten.

Aansluitend op Creative Holland Live#3 zal Creative Holland, samen met Organisation in Design een network/matchmaking borrel organiseren.

Programma

  • 15:30-16:45: Creative Holland Live #3: Bestemming Buitenland
  • 16:45-19:00: Netwerk + drinks

Creative Holland is te gast bij Perspective in Design – LIVE door Organisation in Design.

Sinds 2015 is Creative Holland het internationaliseringsplatform van de Topsector Creatieve Industrie. Het belangrijkste doel van Creative Holland is om Nederlandse creatieven internationaal op de kaart te zetten. Onder de ‘paraplu’ van Creative Holland hangen verschillende partijen zoals bijvoorbeeld DutchCulture, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie Het Nieuwe Instituut, maar ook de Rijksdienst voor Ondernemers (RVO).

datum
20/10/2021
tijd
15:30 – 19:00
taal
Nederlands
 
locatie
toegang

Gratis, registratie verplicht.

Gerelateerde projecten

International Support Index

De International Support Index is een gids die individuele makers, organisaties en consortia in de creatieve industrie helpt om internationale ambities te realiseren. Deze website brengt in kaart welke financiële en niet-financiële regelingen daarbij kunnen ondersteunen. De website geeft een overzicht van projectsubsidies, vouchers, residenties en adviesgesprekken die goed van pas kunnen komen bij het realiseren van verschillende internationale projecten.